Een webshop waar je alle games kan kopen die je maar kan wensen. Een echte gamer zal dit als een snoepwinkel beschouwen. Zo veel mogelijkheden om voor je PlayStation, Xbox of Nintendo games te kopen. Dat kan met game kaarten. Game kaarten zijn kaarten waar tegoed op staat, om de vetste en tofste games te kopen voor jouw device. Het enige wat je hoeft te doen is een giftcard kopen, de code die je hebt ontvangen te verzilveren en daarna te sparen voor korting en te genieten van je giftcard.

Gemakkelijk en snel

Je koopt gemakkelijk tegoed voor je game kaart. Voor PlayStation Plus abonnementen kan je deze aankopen doen in de PlayStation Store. Hierdoor krijg jij de mogelijkheid om te leukste games aan te schaffen en eindeloos jouw favoriete game te spelen. Voor iedereen is een gamekaart aanschaffen mogelijk, want je kan een kaart uitkiezen met een budget dat bij jou past. Al ruim twee decennia is PlayStation een van de beste gaming platorms ter wereld. Zo hoef je niet meer naar de winkel om een spel te komen, maar kan dit simpelweg gewoon thuis met een paar klikken op de knop. Door een spel online te kopen kan er niks kwijt gaan, en ook niet kapotgaan. Ook is het leuk om een PlayStation game kaart aan iemand cadeau te geven, wellicht een van je beste vrienden.

Gamen is razend populair

Tijdens de lockdown kwamen veel mensen tot het besef dat gamen toch best wel leuk is. In de afgelopen jaren zijn de gamers verviervoudigd en dat alleen maar in Nederland. De spellen worden steeds unieker en de computers worden steeds sneller. Nederland is stevig aan het gamen en het belooft alleen maar groter te worden. Online games zijn tegenwoordig ook steeds veiliger, geavanceerder en unieker. Daardoor wordt het ook alleen maar leuker. Veel jongeren hebben tijdens de lockdown een onprettige periode ervaren. Niet meer buiten kunnen spelen met vrienden en niet meer naar school. Gamen werd een soort uitlaatklep. Je doet je headset op en je kan met je vrienden communiceren en overgaan tot een hele andere dimensie. Het kan zelfs ontspannend werken voor veel mensen en daardoor gaat het stressgehalte ook naar beneden. De markt wordt door de nieuwe wetgeving een stuk transparanter en zo wordt het ook lastiger om anoniem deel te nemen aan een game. Dit kan voor ouders een enorme geruststelling zijn. Want zo weet je dat je kind of vriend(in) veilig online aan het gamen is.