Ik weet zeker dat je je afvraagt ​​of het veilig is om opgeknapte elektronica te kopen. Sommige mensen aarzelen omdat ze niet weten wat ze kunnen verwachten als ze opgeknapte refurbished laptop kopen bijvoorbeeld. Ik ben hier om je te vertellen dat het veilig is om opgeknapte elektronica te kopen. Ik zal je vertellen wat je moet weten voordat je refurbished elektronica aanschaft.

Wat is de garantie?

De garantie is het belangrijkste onderdeel van elke aankoop. Op de meeste refurbished elektronica zit 1 jaar garantie. De garantie dekt fabrieksfouten en storingen, maar dekt geen fysieke schade aan het product. Let daar op bij het refurbished laptop kopen.

Wat gaat het kosten?: De meeste opgeknapte elektronica kost ongeveer 30% minder dan hun gloednieuwe tegenhangers. Refurbished elektronica is als nieuwe koopwaar die is geretourneerd of geruild door klanten en vervolgens gerepareerd of aangepast voor wederverkoop.

Zal het goedkoper zijn?

Wanneer u refurbished elektronica koopt, is de prijs altijd een punt van zorg. U wilt er zeker van zijn dat u de best mogelijke deal krijgt. Er zijn enkele dingen die u kunnen helpen geld te besparen bij het refurbished laptop kopen. Bekijk om te beginnen het retourbeleid van de winkel. Als ze een genereus retourbeleid hebben, kan het de moeite waard zijn om opgeknapte elektronica van hen te kopen. Als ze geen genereus retourbeleid hebben, ga dan ergens anders heen om je opgeknapte elektronica te kopen.

Is het het risico waard?

In alles zit een risico. Je kunt gewond raken door gewoon over straat te lopen. De vraag die je moet stellen is: "Is het het risico waard?" Als u opgeknapte elektronica voor uw kantoor of thuis koopt, is het antwoord ja. Het is het risico zeker waard. Gereviseerde elektronica is goedkoper dan nieuwe en werkt net zo goed, zo niet beter. Ik kocht vorig jaar een refurbished laptop van Dell voor mijn vrouw en het werkt geweldig! Ik zou zo weer een refurbished laptop kopen!

Wat zit er allemaal in de garantie?

Het is belangrijk om te weten wat de garantie is bij een refurbished laptop kopen. Als je een refurbished laptop koopt, wat is dan de garantie op de accu? Zit er garantie op de harde schijf? U wilt niet iets kopen dat binnen 30 dagen kapot gaat. Als u een refurbished computermonitor koopt, wat is dan de garantie daarop? Het is belangrijk om precies te weten wat er bij uw aankoop wordt geleverd. Zodat u achteraf geen problemen of klachten hebt.