Een lichtje vervangen in je woonkamer en je handen daar flink bij branden? Dat lijkt inmiddels al eeuwen geleden. De witte spaarlampen die bijna al onze huiskamers sierden, worden langzaamaan vervanger door LED lampen. Bijna iedereen kent de voordelen van LED licht wel. Zo wordt een LED lamp bijvoorbeeld niet warm, waardoor er minder energie naartoe gaat en de lamp minder energie nodig heeft om te branden. Dat is heel fijn voor de energierekening die bij jouw binnenkomt, maar ook voor het milieu. Daarnaast hebben deze lampen een veel langere levensduur dan de traditionele lampen. Dat is de kleine investering wel waard.

LED panelen

Al die mooie voordelen zijn natuurlijk leuk, maar LED verlichting kan ook gewoon heel gaaf zijn. De kleuren die LED licht tegenwoordig maken kunnen prachtig zijn. Naast lichtbollen, gezellige lichtsnoeren en LED strips zijn er nu ook LED panelen. Dat is precies zoals het klinkt. Een groot paneel vol met LED lichtjes. Het is een standaard vorm paneel van 60 cm x 60 cm. Bij Bes LED – LED panelen specialist, vind je direct de panelen die jij nodig hebt. Deze panelen kunnen bijvoorbeeld perfect de TL armaturen vervangen, aangezien het goed in een systeemplafond past. Maar ook zonder systeemplafond kan je genieten van LED panelen in elke kamer.

Systeemplafond

LED panelen zijn de laatste innovatie op het gebied van LED verlichting en erg in trek op dit moment. Ze zijn namelijk een stuk zuiniger dan de halogeen verlichting die vroeger in vele plafonds zat. De veelbesproken levensduur van LED verlichting is ook in de panelen zo goed als men zegt. Kies de juiste kleurwarmte, de vorm van het paneel, de grootte van het paneel en het aantal branduren dat je wil. Op die manier is er altijd LED paneel systeemverlichting zoals jij graag wil.

Dimbaar LED licht

Het mooie aan LED licht is dat het tegenwoordig in alle soorten, maten en ook kleuren verkrijgbaar is. Welke kleur je ook wil, het kan met LED licht geregeld worden. Zeker in je woonkamer wil je een fijne sfeer creëren en dat is met licht goed voor elkaar te krijgen. Bijvoorbeeld nu ook met dimbaar LED licht. Je kan de lampen zo ver dimmen als je zelf wil. Kies de felheid die je goed bij jouw woning vindt passen, dim waar nodig de lichten en geniet van een gezellige sfeer en een energiezuinige woning.